Кращого ще жду!

Що може бути кращого, щоб жити:
Вставати зранку, бачити дітей,
Ходити на роботу і творити,
Чекати любих друзів чи вістей?!

Життя іде, пливе, біжить щодуху,
Була весна, вже осінь на дворі,
Де дощовило, де було і сухо,
Була на низині я й на горі…

Ні, не сумую, все було, як треба:
Коханий чоловік, синочки-явори
(Благословення Боже маю з неба),
Невісточки, онучки в цій порі!

Що може бути кращого, щоб жити?
Кохаю, вірю, до мети іду,
Після роботи можу відпочити,
Надію маю, кращого ще жду!..
                30.07.2020


Рецензии