Червона калина

– Що бачите ви на картині?
– Відомий символ України.
– Калина нам милує очі,
Роздивимось її охоче.

Майже на кожному весіллі
У давнину була калина.
Гілками хату прикрашали,
Дівчата до віночків брали.

Червоні щічки у калини,
А ягідки, – мов намистини.
Вирощувала я дбайливо,
Дітей узваром пригостила.

Автор картини «Калина» – Л.І.Божко, 2011.


Рецензии