Так часи...

Такі сумні часи тепер настали,
Всі наче добрі й не бажають зла,
Привітно усміхаються буває,
А у кишені дуля й не одна.
У пазухи каміння назбирали,-
Вже розкидали й розкидали,
Та щось  не  так і не туди літало.
Серед своїх тепер одні чужі.
І межі скрізь , - скрізь межі, межі, межі
І всі стоять вже майже на межі.


Рецензии