Не Darк Nет!

   Поема

                Святій Трійці і пророку Іллі, найдавнішому і найгрізнішому,
                пам’яттю духу і серця
                назавжди присвячується


Тим більше —
якщо хто здоровий
тримає живе щось
             поле
               корову
ще більше — шість піль (!)
          три корови
 — Господи! я прошу пам’ятник
таким за життя
мармуровий:


чують Іллі день
входження в віраж на дорозі
затарабанити в Бозі
бо — як дух Іллі!
входження
схоплення
включення
не замороження
а — вогонь із води
не запаморочення
скорі сходження дуги —
небесні суди!
шість мільйонів євреїв —
якщо ці встоять — не загинуть
Господи, як Ілля любить — трудящу
                людину!!!

що весь скот
і всі хмари
і блискавки
їх мільйони — у кожну годину й хвилину
це у полі трудити трудить
і трудить
і дощі й віражі
а куди ти?
туди??
що Ілля скине з гірних
кому тут ввірве бороди
за Іллею
як грім
ти ходив? не
ходив??
а на кручах
ти пас корови —
чи ти демонам
в електронній воді
із Дарк веб
і Дарк нет?
Бог —
Ілля все ж поет —
і знесе тебе
перший з пробоєм поет!


             ото піль п’ять чи шість
             й
             тихо й моцно
             про все відповість

             а ти — гість...

29.07.2020,
день,
Київ


Рецензии
"ВАМ ИЛИЯ ДАЕТ ВЕНЕЦ
И ОТЧИХ И ДЕТЕЙ СЕРДЕЦ
ПРАВЕДЕН ЕДВА СПАСЕТСЯ
КОГДА ВРЕМЯ ТО НАЧНЕТСЯ"

из "Ко своим"

Менянин   29.07.2020 22:45     Заявить о нарушении