Di Velimir Khlebnikov

Quando muoiono i cavalli - respirano ,
Quando muoiono le erbe - si asciugano ,
Quando muoiono i Sole ,si estiguono ,
Quando muoiono le persone - cantano canzoni .

Коли вмирають конi - дихають ,
Коли вмирають трави - сохнуть ,
Коли вмирають Сонця - гаснуть ,
Коли вмирають люди - спiвають пiснi .


Рецензии