В пэрi дэся в обsазi

Шось супка даж ныма ж

За перiламi сада,
Где перiкл запер матк,
Я наjду vе отраду,
Шо j полюбiт меня.

Ілі j как-то вот так но:
Ты сюда во котла v,
А потом Ніколаjчык
Вvэ мэні дасьць наравк!

І вот в нас в Ватікане
Вдруг внезапно гроза.
І, ну, как тут пробратысь
Хоть в конэць тіпограф.

А то мухы вv летають,
Оj, да білыjі, бач!
І ты даj но засранцям
Волю повну кал хат.

Ны ву сні ны зобачыш,
Ек то гэто коб влад
Да шось ошалюваты
Да j прыбыты за раз.

Э! Ты даj чоколада
Гондэ чокнутым пранц!
І потом вvэ v ушкварать
Всі пынькы пуд фанар.

Тут прыходыв караБыль
С караванам, бач, травк,
А ны но коб покаркаць
На шчынка да на Мняв.

І намнялы бока нам:
Пудвылы чы хоть з раз
2 большых мальчугана
Са j адноj Лібізьянк.

От як как настругаты
Да болгарко дошк с 5.
Хулі нам тута чаю
Да влупіць с поввыдра!

Ну, тыпэр vды кохання вv
Од Венеркы з наравк.
Дно покрышку v 3мала
Дэсь колысь і в Донбась.


Рецензии