Кроляча шапка Шапка из меха кролика

Згадав я сон що у ночі приснився
Неначе стон у світлий день пролився
Крізь темряву крізь металеві грати
На папірці хотів все записати

Але побачив тим ранком на листочці
Вже намальована біла кроляча шапка
Замість слів написані шматочки
Від віршів в кінці стоять три крапки . . .

Навіщо це продовжувати далі
Моє лице згоріло від печалі
Не зрозумів я все своє писання
Та вже дарма тепер моє старання

Бо в голові як на самом листочці
Засіла в глиб ота скажена шапка
І ті слова написані шматочки
Від  віршів ... три загадкові  крапки . . .


Рецензии