Крок до мети Шаг к мечте

Ще один крок до святої мети
Ще один ворог я знаю це ти
Сльози в очах не дають мені спати
Гірко так плачу було не втрачати
Треба було розібратися в людях
З першого разу нічого не буде
Треба уникнуть миттєвого стресу
Я зачепив їх інтереси ...

Вільні міста захопило нудьгою
Хтось за слова заплатив головою
Вже відчувається зайве у серці
Шлях припинився зачинені дверці
Я не чекаю здійснення мрії
Довго триває безглузда подія
Все що навколо сховалось за стіни
Через безвихідь збирав я рослини ...


Рецензии