Запытайце Лукашэнку!

Браты беларусы, беларускiя братэркi!
Запытайце у Лукашэнкi,
дзе дэпутат Ганчар i журналiст Завацкi?
Хопiць з  iм гуляць у цацкi.
Прыцягнiце  да суда.
Нам пакажа ён тады,
дзе хавае грамадзян.
Гэта наш найпершы план.


Рецензии