Щасливий ранок

Півонію цілителем вважали,

Про диво-квітку ще й легенд складали.

І римляни, і греки прославляли.

Вона – символ заможності в Китаї.

................................

Рожева пісенька півоній

Лунає ніжно вранці знову.

Вони голівки повертають

Та пелюстками загравають.

 

Квітка розкішна і красива,

Пухнаста, радісна і мила.

Відкрита усмішка дивує.

Щасливий, хто їх пісню чує.

          28.07.2020

Автор картини «Півонії» – Юлія Перепьолкіна, 2017


Рецензии