Don t ask me why?

Don't ask me "why?".
Believe, I know...
I know a pain.
I felt... I saw...

I did bad things.
I told bad words.
I killed dreams.
I broke some hearts.

I lose myself.
I play in game.
All, what you see,
Is only frame.


Рецензии