Stea din cer, nu te ascunde... на румынском языке

Stea din cer nu te ascunde,
Sa nu pierzi din stralucire,
Raza ta nu mai patrunde,
Si-mi dai chin,nu fericire.

In alt suflet vei aprinde,
Cand vei piere tu in zare,
Speranta sau disperarea,
Din visul care dispare.

Anton Barbu  05.05.2019


Рецензии