Маленькая надежда -2. Красимир Георгиев

            МАЛЕНЬКАЯ НАДЕЖДА 2
В моей душе надежда не потонет,
Как запах масла на батоне.

---------------------------
Красимир Георгиев
МЪНИЧКА НАДЕЖДА

Мъничка надежда се крие в душата ми.
Атом масло върху планина хляб.


Рецензии
СПАСИБО, ДРУЖЕ!

Красимир Георгиев   28.07.2020 13:17     Заявить о нарушении