Девчат, как родину любить

Привычку эту не убить,
Такая, брат, у нас порода -
Девчат, как родину любить,
А трахать, как врагов народа
***
Нема в коханні зовсім, сину,
Законів, правил, берегів -
Люби дівчат, як батьківщину,
А трахай - наче ворогів.


Рецензии