Достаточок но коб у ва жыдов

А у нас тут гонды во
Вжэ такэе шчось пошло,
Шо прамо Господь
Сам сюда зайшов ж.

От мы й взев ій харашо
Да но пый жэ влад чайок.
Да нет! Мы канфет
Шчас ужрэм штук 7!

Ну, і, а, ага, шчэ й содк
Шчас клыкнэм аж з грам 700.
Го, ха! А на вас,
Шо, й ныма й Панаск?

От мы ж карты залупыв
Да на вэсь, дывы, інжыр!
О так сатана
Правыть, бач ты, баль.

Мы тут ходымо оно.
А на працу нафік шоб.
Да нет, мы чечась...
Шэ й обкурмо Васьк!

Гыцлі вышлы ж на прастор!
Да і во тут взвый, мотор!
І оп!.. чы хана
Будэ заркы й пранць.

На заборы гынды во
Вісыть платянэ радно шч.
Дак мы, гы, яво
Пряма зь да в дамокл!

І вот мы назатыкамш!..
Божэ правый, любый наш!
Как жыть пак легко,
Ек колы ты жовч.

Кажым, клочча прынісём?
Да, канечна! Зарэ во ж.
І моха дамо
В7, кому за 100.

Не  відать нам ні Катов шч,
А ні й Тігра – мы герой!
Ан, вдруг да й заснув
Гэтой во буржуй ш.

Ныц ны трэга, ны сапог –
Ліш бы сонцэ в лоб кіплом.
І, ах, ва сандальк
Втрух вапілсі гозьдзь!

Ну, работнічкы цудовн
Гонды в батюшкы, чаво вж.
Змайстачылы ж шось.
Хоть і крыку больш.

Шо ж зроб з Обізьян,
Ек вона блатна.


Рецензии