Скандинавське в длуння

Скандинавське відлуння

Мідґард у розпачи,
туман вже скрізь.
Це з царства мороку
Тюр приніс.
Бракує розуму,
що змінить світ.
На Скульд надія,
час йти в похід.
Ніфльхейм чекає
з усіх сторін,
кордон тримає
його загін....
27.07.2020


Рецензии