Колискова для малюка-2

Моя крихітка маленька засинай
хай тобі хороші сняться сни
свої втомлені ти очі закривай
набирайся нових сил і спи...
Моя крихітка маленька засинай
і на небі темному вже місяць сяє
в світ пригод чарівний поспішай
навіть це тобі цвіркун співає...
Моя крихітка маленька засинай
обіцяю що тоді опинишся у казці
ти скоріше в сновидіння поринай
адже сонечко тебе розбудить вранці...


Рецензии