Электроник

Электроник
                Марине

                Молчу в тряпочку
                Марина Саблина

Каждый понят и каждый не понят.
Вот опять встало солнце в крови.
Но живёт на Земле Электроник –
Словно зеркало нашей любви!

И движеньем его управляет
С нашей жизнью обратная связь,
И сознанье его растворяет,
Он взлетает и тает, смеясь!

Electronic 
                To Marina

        I keep silent into a small rag
                Marina Sablina

Everyone can see everything.
Everyone understands everything.
Electronic shows us everything.
Electronic connects everything.

Electronic connects everyone.
Electronic reflects our love.
Maybe he understands everyone.
He flies up and dissolves in laugh!

Электроник олицетворяет электронные средства связи, которые соединяют нас сейчас.
Electronic personalizes electronic means of connection that unite us now.               


Рецензии