Отчаяние - 2. Красимир Георгиев

                ОТЧАЯНИЕ 2

Темнеет.Жду. Я весь - внимание. Ни звука.
Чу! Идёт ко мне красавица-подруга.

--------------------------------
Красимир Георгиев
ОТЧАЯНИЕ 2

Тъмно е. Лягам на пътя. Чакам.
Идва моята прекрасна годеница.


Рецензии
СПАСИБО, ДРУЖЕ!

Красимир Георгиев   27.07.2020 20:07     Заявить о нарушении