Лист Президенту

Я хочу щоб скінчилася війна,
Щоб не вмирали й не хворіли діти.
Щоб депутатів наших імена,
Не змушували щоки червоніти.

Я хочу щоб всміхалися батьки,
І матері від горя не сивіли.
Всміхалися бабусі й дідусі
І успіхам внучат своїх раділи.

Я хочу Україна щоб цвіла
І не залежала від західних кредитів
І прикладом для всіх країн була,
Як треба в мирі і достатку жити.

Малунова Анастасія,квітень 2018 р.
(Стихотворение было написано, младшей 11-и летней
дочерью, как домашнее задание в школе.)


Рецензии