Червона рута на новий лад або Грош з бюджету

Ви признайтеся нам,
Депутати пихаті ,
Звідки гроші у вас,
Та в три поверхи хати?
Може десь по горах,
Весь час вівці ганяли?
Потім вовну зняли,
Й за кордон продавали.
       
       Приспів:
Гроші з бюджету,
Вже давно ви покрали.
Ну а нам не сказали,
Мов і крали не в нас.
Бо ви падлюки,
Відірвать би вам руки,
Розуміть вам пора,
Що настане цей час!

І не треба нам знов,
Лапшу вішать на вуха.
Ми закрили вже їх.
А ви: - Слухай! Та слухай!
І ви Юля з Ляшком,
Не кажіть, що не крали,
Бо ми поряд жили,
Та про вас дещо знали.

         Приспів:
Гроші з бюджету,
Вже давно ви покрали.
Ну а нам не сказали,
Мов і крали не в нас.
Бо ви падлюки,
Відірвать би вам руки,
Розуміть вам пора,
Що настане цей час!
         
      Повторити:
Гроші з бюджету,
Вже давно ви покрали.
Ну а нам не сказали,
Мов і крали не в нас.
Бо ви падлюки,
Відірвать би вам руки,
Розуміть вам пора,
Що настане цей час!      
            27.11.2018 р.
 
 .


Рецензии