Тур тортур

Тур тортур, на шиї пальці
Вона не жінка - просто істота
І це не вірші, і це не танці
Це кров, сльози і краплі пота -
І це коктейль із пристрасті й болю
Настояний на міцному коханні
Трохи додано алкоголю
Трохи молодості й пізнання
І нижче рівня треба пірнути
Туди де за болем чекає спокута
Гріхів що ти робиш не оминути
Чудовий присмак лихої отрути...


Рецензии