коли менi сил не стане..

Коли менi сил не стане
Згадати твоє обличчя,
Свiтанком крига розтане-
Вода потече узбiччям

Узбiччям-не звичним руслом,
Стираючи межi й гранi.
I монолог стане раптом усним
I зiграні ролi-не гранi..

Постане пoперед мене
Твiй погляд яскраво-сiрий.
I вмитi дощами клени
I свiт на мить спорожнiє


Рецензии