Будуть знову всi здоровi

Хочу жити в тій країні
де народи всі єдині,
де  лунають різні мови,
розумом де всі здорові.

Де б раділи за сусіда,
згинули щоб в світі біди,
пам"ятали щоб завжди-
піднялись з якой біди...

Ми завжди стояли поруч
і праворуч і ліворуч...
подолали  ворогів -
ненажерливих катів.

Українці!  Росіяни!
Залікуйте свої рани,
проженіть тих ворогів,
не зламати нас - братів.

Проженіть отих "окропів"
не стріляли щоб з окопів,
діточок щоб не вбивали
і старечу поважали.

"фаріони - абатіси"
нехай всі ідуть до біса,
їх посадять в казани,
щоб не було той війни.

Вони згинуть-їх не буде,
посміхнуться мирні люди.
Будуть знову всі здорові,
жити в злагоді й любові.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.