Спомин

Моє - про спомин...

(Було колись навіяно Ліною Костенко)

Розбуде спомин серед ночі -
Згадаю світле, і сумне,
Звично залишить сон мене -
До ранку не зімкну я очі...

Бо ж дивний вимір в наших душ -
Можуть вони усе прощати,
А щось навік не забувати -
Тоді покій нам сниться лиш...

25-07-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии