Незалежна

Ми йшли до цього так тяжко, віками,
Та перемога все ж стала за нами.
Наші зусилля були недаремно,
Ти, Україно,тепер суверенна.

Довгий був шлях наш, тернистий занадто,
Але у підсумках це того варто.
Всі негаразди здолали ми спільно,
Ти, Україно,тепер у нас вільна.

Нам не потрібні підказки, втручання,
Лиш переможні у нас сподівання,
Хай буде мирно і буде спокійно.
Ти, Україно, у нас  самостійна.

Хай вороги не плекають надію,
Будемо битися за свою мрію.
Дяка за це всім героям безмежна,
Ти, Україно,  у нас незалежна.


Рецензии