Партизанск Ъ

   Sir Чарльз-D
   Молитву бубнит  :

 >  Дувра оттвесы ,
   Гоби ,
   Галлапогосы

   Айдахо
   The points to where
  cannot reach the
    a lonely stranger   -  ?

    How can
   get we meet
     by the latest research

 That -  we are not an the animals ,  monkeyz
accordingly

 " Уноси ,  друг - иль враг ?
   свои koсти   ( William  Shakespeare  -   shake a little u bastard u know ? moreover u it's
fuking a snake 
 rill u by hoe    

   
 
   

   


Рецензии