Найскладнiший атракцiон

Тривають процеси занадто складні,
І котиться світ у прірву.
Але геть думки тривожні, сумні;
Журитися треба вміру.
Життя - найскладніший атракціон:
Багато тут негараздів.
Але штурмуватиме цей бастіон,
І хай успіх буде з нами!

26 червня 2020 р.


Рецензии