чекстаз

за.чем
безвек
з|ап.ер
с.е^б.я
зе.р.ка
льньIм
за?лом



м         м
..е      о
....ч  л
......а
б е з в е к
.....а  е
...п     р
..е        к
..р        а
..#        л
...с       ь   
....е     н
......б  ы               
........ям
..........?


Рецензии