Про смысл жизни

Зміст життя(Дописане)

Життя зміст не розуміють -
Багаті й пихаті,
Все за гроші купить мріють,
Їх побільше мати...

Досягають вони щастя -
В розкоші купаться,
Та коли прийде нещастя -
До молитв звертаться...

Може гроші й допоможуть -
Когось злікувати,
Перед Богом же не зможуть -
Душу врятувати...

Справжнє ж щастя у любові -
Нею треба жити,
Що бринить у кожнім слові,
В буття кожній миті...

25-07-20.
25-09-19.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии