6586. Маленькия багини мамы

БАГИНИ - МАМЫ!
Маленькия багини – мамы.
Багиня – я, любая дама.
Жыццё вам падарыла мама.
Яна павинна вырашаць,
Хто можа сына адабраць?
Якое, нехта, мае права
Дзиця украсць? Рагач лукавы?
Жадаешь войн? – Идзи, ваюй,
А иншых у дупу пацалуй!
Шмат Трутней развялось блатных
Супраць людзей – занятак их.
Адны а дупах размауляюць,
Другия, дупы падстауляюць.
Сваих дзяцей на фронт адправь,
Сваю башку пад град падставь.
Сваих дзяцей, сваю сямью –
Кармушку папауняць сваю.


Рецензии