6585. Жывёльны пух - харчовыя дабауки!

ЖЫВЁЛЬНЫ ПУХ.
Жывёльны пух гаспадарам карыстны.
Ён дапаможа вам ад рэвматызму.
Вы звяжыце и пояс и насочки,
И для сябе, для сына, и для дочки.
Таксама, пры гатоуки, вам для спрауки,
Кацины пух - харчовыя дабауки.
Нам Гербалайф, пихали, малайцы,
Пух здабываюць из катоу, хлапцы.


Рецензии