Zip up please my rucksack

Zip up please my rucksack.
I will go to Ryazan.
And don't worry, dude Sanya.
Let's drive far side by side, yeah.

Plese come back, there's no crime.
Like rooks do time to time.
And I want you to buy me
Some baguettes, noodles, honey.


Рецензии