що не так в життi пiшло

чого  ти сЕрденько отак забилось
 що в житті таке случилось...
які проблеми тебе напали?
вони щастячко моє украли ...

вірю щастя у нас мало...
перетерпим
перемучимся
жити гарно знов научимся...

і радіти і веселитись просто треба потрудитись...

і на щастячко переключитись...

день за днем оздоровлятись і болям більше не піддаватись...


Рецензии