покупка кiмнати...

про життя і про путя напишу я до путя
як же смачно я живу
Моя ОДЕСОЧКА
вже наяву...
морем тішусь наслаждаюсь
на ходу оздоровляюсь
як собі така я нравлюсь...
я весела радісна щаслива
добра мила і трудолюбива...
я не злюсь не обіжаюсь
з людьми хорошими общаюсь

 насолоджуюсь життям
і дякую життю
 і цим путям...
жить так зможеш і ти ...

ЗАТЯМ...


Рецензии