Давай по демо додому

Давай поїдемо додому
Здається легко, та усе не так
Яка б на серці не була оскома
У цьому світі ти простий жебрак

Є дах, є їсти
Є за що прожити
І в той же час на серці зажди брак
Є чемодани, є що положити
Та тут не зупиняєтсья літак

По світі ми розходимось даремно
Даремно ми шукаємо метал
Бо поза домом буде завжди темно
З заліза ви не зліпите кристал

І буде день захочеш повернутись
Зациклишся на відліку хвилин
Захочеться на небо озирнутись
А сонце а нас одне і місяць в нас один

Здавалося б все близько все єдине
І світ то ніби наш суцільний  дах
Та є у кожної нормальної людини
Бажання  знов прийтись по пройдених слідах


Рецензии