Sorrow in Black towers touЭlz

  Австралийские
зимы
   мне ни по-нутру

 What kind
a thing
  that learned
 f-m  you

  being between
two

  Atlantic air fronts - ?
which one of 'em
 is hot
 ____Und
 
another cold as strong
as ever could  be  ?

 Shower attack s
Гроза трясёт коленки
  долгитом
 с ног до головы обмазан
 Файф per cent  contains the substance
 of IBYPROFEN  -  What's that -  Maybe  - a paindowner  ?
 -  А я и бу  что-ли  ?
 -  Гена-сука ,  совершенно хреново   ______   
 - Так , Ты  -  лопасть открой 
 -  А  что там  ?
 -  Настолько-дебильная  ?  -  там  :  кнопка
 от лифта
  Or it would tear-turn-u-apart   ?
 -  Would strive
 -  ok my love , this 's my stopЪ ,  call over  You
 Darling
   a time later  on

 
 


Рецензии