О, Боже мiй, яке життя багате... УКР

НА ДОЛЮ ВИПАЛО МОЮ!


О, Боже мiй, яке життя багате
На долю випало мою
I кожен день - це нiби свято,
Здобуте в тяжкому бою!

Я не шукаю насолоди
В життi, вiдведеному нам,
В питаннi творчоi свободи
Митця прирiвнюю богам.

Творити може лиш людина,
Яка не мае в серцi зла
I вiрнiсть правдi, як перлину
В своему серцi пронесла!

Я зобовязанний природi-***1
Великим iменем людини,
Мое життя, це гiмн свободi
I тут не мае середини!

----------

P.S. -***1 - Cейчас я пони-
маю, что всем обязан одно-
му Господу Богу Праведному.

            (Без даты),


Рецензии