Навiщо так тепло

Навіщо так тепло робити, до сліз?
Почуття на межі граничної витримки.
Ніхто не почне збирати валіз,
Ніхто не приїде сюди із квітами.
І доля сама закриває кордон,
Говорить про те, що не час. А чи буде він?
Лише струм від умовно зігрітих долонь
Так реально існує у мареві змін.


Рецензии