Мэнге яшэсен

Бай мэтрушкэлэргэ илем
Бай ботнек болыннарга
Горурланам бигрэк шат мин
Шул илемдэ туганга.

Кон сает иртэн уянсам
Уз кояшым елмая
Кирэк эшемэ тотынсам
Уз илем кочен бирэ.

Шул илемдэ туып ускэн
Безнен ата-бабалар
Хэсрэт белмичэ йорсеннэр
Котеп алган балалар.

Тынычлык телим илемэ
Айкып чиста торышлар
Шул илемдэ яшэсеннэр
Бэхет татып оныклар.


Рецензии