Тiкай од мене...

Тікай од мене подалі,
Поки ще не знаєш печалі,
Не знаєш моєї любові,
Не чуєш шалу в крові...

Тікай, бережись, мій милый, -
Вогнем обпалю тобі крила,
Втоплю у морі кохання -
Не йди ти ось так - навмання.

Тікай від спраглого серця,
Бо вип'ю тебе, як озерце
П'є жадібне сонце в пустелі...
Шукай собі іншу оселю!..

Лілія Коваленко
1983р. Цикл
"Таке неземне кохання"


Рецензии