Твой образ в снах

Твій образ в снах...

Живе твій образ в моїх снах,
Хоч ми з тобою й незнайомі,
Блукаємо ж у світі цьому -
Десь поруч, по одних стежках...

Що не зустрілись наші долі,
І шляхи, чомусь не зійшлись,
Та сни пророчі не збулись -
На те ГОСПОДЬ не дав ще волю...

Я нашу зустріч зачекаю,
Бо свято вірю у ті сни,
І знов очікую весни,
Яка серця навік з'єднає...   

24-07-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии