Дощик

                ДОЩИК

Розщедрились хмарки рясно дощем,
Небесними росами землю встеляли
І прагли заніжити все похапцем,
А краплями з сяйвом іще й загравали
Та танок водили у грі з вітерцем,
Лоскотячи листяву. Зацілували
Довкола собою спекотливий щем
І з сонцем веселкою світ увінчали.

                Павло Гай-Нижник
                24 липня 2020 р.


Рецензии