Бути там, де будеш ти!

Грайливий вітер море хвилями лоскоче,
У піні буйних почуттів лунає сміх.
Я заглядаю у твої чарівні очі
І ніжним дотиком торкаюсь губ твоїх. 

З палкими променями сонячного неба
Душа злетівши, не боїться висоти,
Нічого кращого мені в житті не треба
За щастя бути тільки там, де будеш ти!


Рецензии