Starset - My Demons на русском

[Verse 1]
Mayday! Mayday!
This ship is slowly sinking
They think I'm crazy but they don't know the feeling
They're all around me
Circling like vultures
They wanna break me and wash away my colors
Wash away my colors

[Chorus]
Take me high and I'll sing
Oh you make everything okay, okay, okay
(''Kay, okay, okay)
We are one and the same
Oh you take all of the pain away, away, away
(Way, away, away)
Save me if I become
My demons

[Куплет 1]
На помощь-помощь:
тонет моё судно.
Считают странной,
но не знают чувства.
Кружат вокруг,
как стервятники.
Меня сотрут
и цвета мои.
И цвета мои.

[Припев]

Ты меня возвысишь.
Лишь с тобою, видишь,
всё okay, okay,
‘kay, okay, okay.
Мы одно и то же.
Эту боль уносишь.
Верь, поверь, поверь,
верь, поверь, поверь.
Сможешь спасти? Внутри...
мой демон.


Послушать можно здесь: https://vk.com/public193198453?w=wall-193198453_31


Рецензии