Лимерик 75

There was a young girl from Rabat,
Who had triplets, Nat, Pat and Tat;
It was fun in the breeding,
But hell in the feeding,
When she found she had no tit for Tat.

У мамы тройни из Рабата
(Нат, Пат и Тэт) ума – палата;
Сумев всех трёх родить,
Прозрела, как кормить:
За третью грудь – любая плата!


Рецензии