Дитя

 Ні!!! Не народилась Україна!
Вона в утробі, як дитина
Палець смокче, всіх мовчки слуха,
Бо ще не може закрити вуха.

Закрити вуха, щоб зрозуміти,
Що робити, щоб краще жити.
На Сонце всім, молитись треба
 Щоб допомога  прийшла  з неба.

Якщо разом не помолитись,
В труні можемо опинитись.
Немов ми мертві всі були,
Не народившись прожили.
                23.08.2015р.


Рецензии