Був сон ля мнi да про ту Кiзк,

Шо аvны роvкы взьмы зламны

А вот моj поезд ушёл!
Ещё v в 11 часоф!
А мадам та брошкiна
Аv чеше ноvкамы!

Куда-куда, мол, ах, дiтятк,
Да вдруг ты выползыш от самк!
А мы запрег того бычка
Да i v даваj аvны пахаць.

Да, гы, да ij!.. да я сказа,
Ламаты но дэ тiп сучка.
А вiн ля мнi узев побiг,
Гад, до попiв!

Го! Шо?! Кудоj! Шо, j на Ростов?
Дак Маша вvэ бiлет взяла.
А ты, гых, с крышкы, ну, блiн, з даху,
А ну вылазь! Ты v маjнэ vабка.

А мij бусёк сказаф: постij!
Да ны быvы на ты роvны!
А хаj схолонэ, мо, та пань.
А ты спокоjно плуг таскаj.

I вышло хваjно: дурынь здав
Такы гыкзамынка на пЯть.
I ростЛумачыф про пынька:
Да, бля, халупка v во в козла!

Вот мы j тут волонтёрым влад:
На дошку досок з 10 бах.


Рецензии