Попередження

 
Коли вже всі пани й панята,
Розкриють свої оченята?
Давно пора їм зрозуміти,
Народ зірветься, їм не жити.

Вони забрали в нього волю,
Дали таку гіркущу долю.
Людей всіх треба поважати,
Щоб уночі спокійно спати.

Якщо є розум схаменіться,
Щоб вам в труні не опиниться.
Багатство ваше і майно,
З життям в зрівнянні лиш лайно.
                5.04.2015р.


Рецензии