Доля

   
Навіщо владу, захищають наші діти,
В той час, як гнобить вона нас.
І самостійність в нас цікава,
Коли в ярмі ми всі весь час.

Свого не бачимо майже нічого,
Немов у нас його зовсім нема.
Навіть свій хліб коли купляємо,
По курсу долара щодня його ціна.

Не треба нам , ті в доларах кредити,
Що МВФ на розкрадання владі видає.
Кожен із нас спроможний гроші заробити,
Але цього зробить, ніхто нам не дає.
                29.03.2015р.


Рецензии